Heit en Mem –cafe Achtkarspelen

Het Heit&Mem-café in Achtkarspelen is een plek waar ouders op een ontspannen manier met elkaar kunnen praten over de opvoeding en de ontwikkeling van kinderen. Het hoeft helemaal niet te gaan over moeilijke onderwerpen, maar gewoon over dagelijkse dingen waar u als ouder tegenaan loopt. U kunt leren van elkaars ervaringen. Elke maand zijn er interessante en leuke thema’s zoals Tandverzorging, Zindelijkheid en Beweegkriebels.

" Het Heit&Mem-café is een initiatief van het CJG Jeugdteam/GGD/JGZ/consultatiebureau en moeders (vrijwilligers) uit de gemeente Achtkarspelen."

Informatie

  • Het Heit&Mem-café vindt elke laatste vrijdag van de maand plaats in de bibliotheek (it Vleckehûs van Surhuisterveen aan de B.J.Schurerweg 14). De toegang is gratis.
  • Om 9.30 uur ontvangst en inloop, 10.00 uur starten we met het onderwerp, 11.00 uur stoppen we. Het is voor ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar. Kinderen zijn altijd welkom en kunnen bij de meeste onderwerpen leuk en actief meedoen. Er is gratis koffie/thee/limonade.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u mailen naar info@cjgachtkarspelen.nl

Er is tevens een frisse facebookpagina van het Heit&Mem-café Achtkarspelen Facebook Heit en Mem Café

Logo Heit en mem Cafe

 

 

 

 

 

Hulp nodig of vragen?